Asiantuntijat

Jere.jpg

Jere Laaksonen

  • LinkedIn

Jere on meriteollisuuden moniosaaja. Hän on tehnyt suunnittelua laivan kansista potkurilaitteisiin ja myynyt “ruokintalaitteita” moottoreille. Jere on ollut ison korporaation management putkessa, josta loikkasi innolla VTT SenseWayn puikkoihin. Hän on aina kohtelias ja kiinnostunut kryptoista

Anu.jpg

Anu Peippo

  • LinkedIn

Anu on ajanut offshore-laivoja päätyökseen ennen siirtymistä maapuolelle. Loikka laivan komentosillalta ketterään tuotekehitystiimiin oli melkoinen. Osaaminen on matkan varrella kasvanut mm. Safen Agile Release Train Engineer kurssin ja Systems Engineering kurssin avulla.

Jaakko.jpg

Jaakko Saarela

  • LinkedIn

Jaakko on ohjelmistokehityksen ja tuotteistamisen asiantuntija. Ketteryytensä hän on oppinut suoraan Scrumin kantaisältä, Ken Schwaberilta.  Rauhallisella otteellaan Jaakko ottaa projektin kuin projektin haltuun.

 
 
 
Vilhelm.jpg

Vilhelm Backman

  • LinkedIn

Vilhelm näkee asiat kuvina ja yleensä kolme kuukautta ennen muita. Kuten kunnon arkkitehdin kuuluukin. Hänen työnsä näkyi Nokialla Microsoftin Azure-palveluiden suurimpana hyödyntäjänä. Edelläkävijän kanssa on mukava kehitellä uutta.

Jari.jpg

Jari Uggeldahl

  • LinkedIn

Jari on omien sanojensa mukaan yrityksen senior workhorse. Hän on varmistanut tuotteiden toimivuutta matkapuhelimista autonomiseen maantielauttaan. Kuuntelemisen syväosaaja, joka tarjoaa asiakkaalle sitä, mitä asiakas tarvitsee.

Jan.jpg

Jan Karsten

  • LinkedIn

Jan on tottunut tuotekehitystekijä. Hän on systeemiarkkitehtuurin, sulautettujen ja serveripohjaisten järjestelmien asiantuntija, jonka systemaattinen lähestymistapa ulottuu projektinhallinnasta autonomisten järjestelmien määrittelyyn.